Bestelling geplaatst... en dan?


Verzendwijze van jouw bestelling(en)

Plaats je een bestelling via de website, dan kom je tijdens het bestelproces vanzelf de verzendkosten tegen. Afhankelijk van het gewicht en de afmeting wordt je pakketje verzonden in een brievenbusdoosje of een groter pakket. Dit wordt automatisch berekend.

Ook als het slechts om een kleine bestelling gaat maken we gebruik van doosjes. Simpelweg om het feit dat de kans op beschadiging van de producten hierdoor het minst is. En het is natuurlijk de bedoeling dat jouw bestelling jou in de best mogelijke staat bereikt!

Bestelwaarde Nederland Belgiƫ Overige landen
Bestelwaarde 0-50 euro Kosten 6,95 Kosten 9,75 Kosten 9,75
Bestelwaarde 50-125 euro Gratis Verzending Kosten 9,75 Kosten 9,75
Bestelwaarde vanaf 125 euro Gratis Verzending Gratis Verzending Afhankelijk van land
Afhalen op een markt/aan huis Gratis Gratis Gratis

Levertijd

Alle kant-en-klare producten die besteld worden in de webshop worden de volgende werkdag verzonden. Dit betekent dat je je bestelling meestal binnen 1-4 dagen in huis hebt. Met uitzondering van de drukkere periodes rondom de feestdagen natuurlijk.

Omdat we bij Hip van Jo afhankelijk zijn van de vervoerders kunnen we nooit 100% garanderen dat jouw pakketje je binnen de gestelde tijd bereikt. Wat we wél kunnen beloven is dat wij er in ieder geval alles aan doen!

Heb je een gepersonaliseerd product besteld? Dan kan het zijn dat jouw bestelling iets later verzonden wordt. Meestal versturen we dan binnen 5-7 werkdagen.

Neem gerust contact op om de status van jouw bestelling op te vragen!


Vind je deze pagina interessant en denk je dat anderen dat ook vinden? Leuk, deel 'm dan vooral!